Product Photo

LTC LED 1905, 12 Volt

2595 :-

19" LED-TV utan DVD.

st


  • ART. NR: 1905
  • REKPRIS: 2595 :- (ink kemikalieskatt)
LTC LED 1905, 12 VoltVåra LED-TV passar såväl i båten, husvagnen som i köket eller sovrummet. De drivs med både 12 & 230 volt vilket gör att det inte finns några begränsningar för dess placering. 1905 har samma funktioner som sin syster 1908 men har ingen inbyggd DVD.

Alla våra modeller har plats för inbyggd CA-modul och har inbyggd mottagare för både satellit (DVB S2) och kabel-tv (DVB-T2). Detta gör att du enkelt kan ta med dig din CA-modul från TV:n hemma och sätta in i din tv.

Vi har utrustat våra TV med ytterligare specifikationer som gör dem tåligare än en traditionell tv från övriga hemelektronikbranschen:

KORTSLUTNINGSSKYDDAD

LTC LED-TV är kortslutningsskyddad via elektroniken i tv:n. Skulle en polvändning ske kommer den externa säkringen (ciggkabeln eller egen monterad säkring) att gå sönder.

ÖKAD SPÄNNINGSVIDD

En 12 volts anpassad tv klarar normalt av en spänning på max 12,5 Volt. För att klara av ev. högre spänningar har LTC LED en spänningstollerans mellan 9-16 volt. På det sättet undviker vi en överspänning som normalt sett förstör din tv.

FUKTSKYDDAD

Detta motverkar korrosion på kretskortet och skyddar mot det fuktiga klimatet på sjön eller i naturen. Det innebär också en ökad livslängd vid användning på båt.

USB-INSPELNING (PVR)

Du kan spela in program från din LTC LED direkt på USB-minne eller titta på inspelade program som ligger på USB-minnet.

Kemikalieskatt

Gäller alla orders från 2017-07-01
Från den 1 juli kommer en punktskatt tas ut på kemikalier i viss elektronik, så kallad kemikalieskatt. För 19" tv är skatten 264,48:- netto och detta kommer läggas på produkten och kommer synas på er orderbekräftelse.

Specifikationer
N/A