Relationsskapande juniorsäljare

Till vårt kontor i Helsingborg söker vi nu en driven säljare som sätter kunden i centrum och kan arbeta självständigt utan skygglappar.

Vi erbjuder ett spännande arbete i en internationell miljö där du i rollen som säljare kommer att utgöra en viktig del i vår internationella satsning. På LTC får du arbeta med en spännande produktportfölj som vänder sig mot båt-, husvagn- & husbilsbranschen. Du förväntas driva och öka försäljning och lönsamhet genom att aktivt bearbeta marknaderna. Tjänsten innebär att du reser minst 90 dagar per år (helgarbete förekommer) för att på plats genomföra planerade marknadsaktiviteter, produktutbilda butikspersonal, optimera butiksexponering samt för att medverka på mässor och kundaktiviteter. Du ansvarar för att planera och följa upp kund- och butiksbesök/marknadsaktiviteter, komma med förslag på förbättringar samt att nå uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål för tilldelade kunder. 

Är det dig vi söker? 

Erfarenhetskrav 
Du har B-körkort och kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Säljerfarenhet av konsumentprodukter mot butik/online och på mässor (B2B och B2C) är meriterande, liksom kunskaper av sociala medier samt stor vana av tjänsteresor. 

Egenskaper 
Som person är du en resultatdriven och ser möjligheter i allt. Du är ansvarsfull, lyhörd och självgående med en väl utvecklad samarbetsförmåga och du jobbar för företagets gemensamma bästa. Du är nyfiken, har stor social kompetens och gillar att träffa kunder och konsumenter.

  Tjänsten är på heltid och provanställning i sex månader tillämpas. Arbetsplatsen ligger i Helsingborg, Skåne. Välkommen med din ansökan! 

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför din ansökan så snart som möjligt till johan@ltc.se

Tillträde: Q4 2018
Ansökningstid: tom 2018-11-31

Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johan Lejon tel: 042-225171.